Uitagenda Maandposter & Flyer

De Uitagenda verschijnt elke maand als poster en als flyer in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De posters hangen op vaste prominente locaties zoals in winkels, culturele locaties, scholen, sportcentra en bibliotheken, opgehangen in nette aluminium frames. Ze zijn niet te missen voor het wandelend publiek.

Mogelijkheden
Er zijn vier mogelijkheden. Promoot uw activiteit door deze op te laten nemen op de maandposter (agenda regel). Een agenda regel bestaat uit: datum, omschrijving en locatie. Om uw activiteit nog meer op te laten vallen is het mogelijk om daarbij een afbeelding af te nemen.
Heeft u geen activiteit dan is het ook mogelijk om onderaan uw logo te plaatsen.

Op de uitagenda flyer is het mogelijk om één zijde in te zetten voor uw eigen uiting. Uiteraard verzorgen wij het drukwerk en de verspreiding. Indien gewenst maken wij deze voor u op.

Indoor reclame maandposter in frame

Overzicht
Poster oplage en aantal locaties: 75
Flyers: 100 plekken met een oplage van 5.000 stuks
Verspreiding: Vlak voor het begin van de maand
Verspreidingsgebied: De wijken Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern
Frequentie: maandelijks

Specificaties agenda regel
Datum: Bijvoorbeeld 1 augustus, 1-10 augustus of 15 > augustus
Titel: 45 tekens, inclusief spaties (richtlijn).
Omschrijving/locatie: 60 tekens, inclusief spaties (richtlijn).
Afbeelding: 190 mm breed x 83 mm hoog in een resolutie van 300dpi aangeleverd zonder wit marge en snijranden.

De agenda verschijnt niet alleen op de maandposter maar ook op de agenda pagina van de Regio Leidsche Rijn, de UitInLeidscheRijn website en wekelijks in weekkrant De Brug (oplage 30.000), elk kwartaal in het huis-aan-huis magazine Eigen Leidsche Rijn (oplage: 28.000) en maken wij wekelijks een selectie voor de Uitagenda e-mailnieuwsbrief.

Spelregels

  1. Wie het eerst komt wie het eerst maalt
  2. Regels gaan voor afbeeldingen
  3. De eerste twee aanmeldingen met afbeelding worden gegarandeerd geplaatst.
  4. Regels met afbeeldingen (met uitzondering van de eerste twee aangeleverde afbeeldingen) worden in het geval dat er te weinig ruimte is voor agendaregels niet geplaatst.
  5. Afbeeldingen moeten zonder marge en snijranden worden aangeleverd. Dit geldt voor de afbeeldingen op de Uitagenda en voor afbeeldingen op de achterkant van de Uitagenda flyer.
  6. Adverteerder is zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de afbeelding
  7. Afbeeldingen proberen wij altijd direct onder de regel te plaatsen. In enkele gevallen kan het gebeuren dat de afbeelding in de nieuwe kolom geplaatst wordt.
  8. De redactie zal naar eigen inzicht aangeleverde tekstregels aanpassen indien de tekst niet voldoet aan de aanleverspecificaties.
  9. Na sluiting van de deadline is het niet meer mogelijk aanpassingen door te geven.

Informatie aanvragen
Voor prijzen of meer informatie kunt u contact opnemen met via e-mail adverteren@regioleidscherijn.nl of telefonisch op nummer: 030 – 82 01 275.

Bekijk ook onze andere diensten en producten:

Adverteren Evenement promotie Poster & flyer verspreiding Uitagenda Maandposter Meegaan op Uitagenda flyer Krant Social media Video producties Content marketing