Social media

Met ons platform Regio Leidsche Rijn bereiken wij dagelijks meer dan 16.000 volgers op social media uit de regio via de belangrijkste social media kanalen van dit moment. Wij weten als geen ander hoe u social media effectief inzet om (potentiële) klanten te bereiken en fans voor uw organisatie te creëren. Verschillende organisaties hebben ons ingeschakeld voor social media management en advies. Wij werken voor zowel kleine lokale partijen tot aan grote landelijke organisaties, zoals Phoenix Schoonheidssalon, KWF Kankerbestrijding, Offley port en Del Monte.

Onze social media specialisten helpen u graag met het opzetten van een aantrekkelijke account of het inzetten van effectieve advertenties op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn waarmee u het aantal volgers op uw eigen social media kunt laten groeien of een nieuwe doelgroep bereikt. Indien gewenst kunnen wij het hele social media management voor u uit handen nemen, waarbij wij zorgdragen voor het maken en verspreiden van artikelen, advertenties, foto’s en video’s die uw doelgroep aanspreekt.

Trainingen & workshops
Wilt u zelf actief aan de slag met social media? Dan bieden wij workshops en trainingen waarmee u in een korte tijd leert hoe u social media inzet. Wij bieden blogworkshops en social media cursussen voor ondernemers en bedrijven uit Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en directe omgeving. Zo hebben wij recent een training social media voor welzijnsorganisatie Welzaam verzorgd en de training Instagram Marketing gegeven aan Schoonheidssalon Phoenix. In de Metaal Kathedraal organiseerde wij een Instagram Marketing training, een Video Marketing training en een Vlog Workshop.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere diensten en producten:

Adverteren Evenement promotie Poster & flyer verspreiding Uitagenda Maandposter Meegaan op Uitagenda flyer Krant Social media Video producties Content marketing