Spelregels Uitagenda

 1. Wie het eerst komt wie het eerst maalt
 2. Regels gaan voor afbeeldingen
 3. De eerste twee aanmeldingen met afbeelding worden gegarandeerd geplaatst.
 4. Regels met afbeeldingen (met uitzondering van de eerste twee aangeleverde afbeeldingen) worden in het geval dat er te weinig ruimte is niet geplaatst.
 5. Afbeeldingen dienen zonder marge en snijranden te worden aangeleverd. Dit geldt voor de afbeeldingen op de Uitagenda en voor afbeeldingen op de achterkant van de Uitagenda flyer.
 6. Adverteerder is zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de afbeelding
 7. Afbeeldingen proberen wij altijd direct onder de regel te plaatsen. In enkele gevallen kan het gebeuren dat de afbeelding in de nieuwe kolom geplaatst wordt.
 8. De redactie zal naar eigen inzicht aangeleverde tekstregels aanpassen indien de tekst niet voldoet aan de aanleverspecificaties.
 9. Na sluiting van de deadline is het niet meer mogelijk aanpassingen door te geven.
 10. De activiteit op de Uitagenda poster & flyer plaatsen wij niet automatisch door naar de online versie. U bent zelf verantwoordelijk om deze online aan te melden op de Agenda pagina via de groene button ‘Activiteit aanmelden’
 11. Afbeelding moet vrij zijn van rechten.

Bekijk ook onze andere diensten en producten:

Adverteren Evenement promotie Poster & flyer verspreiding Uitagenda Maandposter Meegaan op Uitagenda flyer Krant Social media Video producties Content marketing

Geinteresseerd?

Voor prijzen en meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail adverteren@regioleidscherijn.nl of door te bellen met de redactie op nummer 030 – 82 01 275.