Over ons

Wij zijn twee ondernemers uit Leidsche Rijn en zijn sinds 1999 werkzaam in de media. In 2013 hebben wij het platform Regio Leidsche Rijn opgericht om zelf meer te weten te komen over de buurt en om bewoners onderling in contact te laten brengen. Inmiddels bestaat het platform uit de website, app, digitale Uitagenda en zijn we te vinden op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram. Hiermee bieden wij een zeer groot bereik in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en daarbuiten. Op social media hebben wij ruim 15.000 volgers.

Sinds vorige jaar verschijnt ook de offline versie van de Uitagenda in maandposters en flyers op meer 100 plekken in de regio. Daarnaast verzorgen wij de verspreiding van drukwerk (flyers & posters) voor onze klanten binnen de regio.

Regio Leidsche Rijn is onze passie. Eigenlijk een hobby dat uitgegroeid is tot een van de grootste hyperlokale platformen van Utrecht en daar zijn wij trots op. Onze ambitie is om nog verder te groeien en de nieuwste ontwikkelingen in de buurt te blijven delen. Met de goedbezochte Uitagenda zullen we meer focus hebben op uitgaan, winkelen en culinaire activiteiten.

Social media & lokale marketing
Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met onze adverteerders en de community van Regio Leidsche Rijn groeit nog steeds heel hard. Daarbij hebben we dagelijks interactie met onze volgers. Dit biedt interessante mogelijkheden voor organisaties die zich op Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern richten. Met onze kennis en expertise willen wij (lokale) organisaties en bedrijven op een leuke en positieve manier bedienen, zowel online als offline.

ContentToday
In 2016 zijn wij het contentmarketing en social media bureau ContentToday.nl gestart, hiermee introduceerden wij een platform van meer dan 750 (regionale) contentmakers die voor organisaties artikelen en reportages in tekst, beeld, geluid en video brengen voor onder andere websites, social media, nieuwsbrieven en magazines. Inmiddels werken wij voor zowel kleine lokale partijen als grote landelijke organisaties. Wij hebben speciale promotiepakketten voor lokale zzp-ers, ondernemers en bedrijven samengesteld. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@contenttoday.nl.

ContentToday Academy
Met de ContentToday Academy bieden we blogworkshops en social media cursussen voor ondernemers en bedrijven uit Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en omstreken. Zo hebben wij recent een training social media voor welzijnsorganisatie Welzaam verzorgd.

In de media
Onderstaand een overzicht van artikelen en interviews over Regio Leidsche Rijn en ContentToday:

Adformatie: ContentToday van start met influencer platform

Financieele dagblad: Interview met ContentToday

Emerce: ContenToday start Academy influencer marketing

RTV Utrecht: App en site voor Leidsche Rijners

VAR Nieuwsblad: Nieuw sociaal platform voor Leidsche Rijners

De Brug Utrecht: Actieve wijkbewoners kunnen plekje krijgen in ‘Wall of Fame’

Fonk: ContentToday brengt twee generaties influencers samen

Fonk: Interview ‘Vloggers gaan samenwerken met journalisten’

Persbericht Regio Leidsche Rijn