Adverteren

Onze websites wordt dagelijks bezocht door duizenden inwoners uit Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern tot aan Maarssen en Woerden. Ook de mobiele app van Regio Leidsche Rijn (de allereerste app uit de regio) is inmiddels meer dan 7.000+ keer gedownload.

Voor u een unieke kans om middels onze interessante advertentiemogelijkheden de mensen uit de buurt te bereiken, uw aanbieding te laten zien of uw website beter vindbaar te maken. Indien gewenst schrijven wij een aantrekkelijk stuk over uw organisatie of nemen een interview met u als ondernemer af. Daarnaast bieden wij tal van interessante mogelijkheden om zakelijk te bloggen. Daarbij maken wij een eigen pagina voor u op waar (maandelijks) blogs en artikelen over uw organisatie verschijnen en die wij ook weer via onze social media kanalen verder verspreiden. Onze ervaren redactie staat klaar om u te ondersteunen bij het brengen van uw verhaal op ons platform.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meer informatie over alle advertentiemogelijkheden, bereik en voorbeelden vindt u ook in onze digitale brochure die wij u op aanvraag kunnen toesturen of onder een genot van een kopje koffie kunnen toelichten. We komen dan graag even persoonlijk bij u langs, we zitten immers toch al bij u op de hoek.

Neem vrijblijvend contact met ons op: telefonisch 030 – 82 01 275 of per mail adverteren@RegioLeidscheRijn.nl.

Bekijk ook onze andere diensten en producten:

Adverteren Evenement promotie Poster & flyer verspreiding Uitagenda Maandposter Meegaan op Uitagenda flyer Krant Social media Video producties Content marketing